Vorig Profiel    Volgend Profiel 
Naam: Angela
Geboortedatum: 6 maart 1986
Sterrenbeeld: Vissen
Leeftijd: 32 jaar
   
Woonplaats: Alajuela
Land: Costa Rica
Taal: Spaans en klein beetje Engels
   
Kinderen: 4
Lengte: 1.63m (5ft 4in)
Gewicht: 58kg (130lb)
Profielcode: 85833mooie meisjes en vrouwen
Ik ben een zeer positief iemand. Ik probeer altijd het goede in mensen te zien, hoewel ze dit niet altijd zijn. Ik ben erg gevoelig, erg romantisch, Vissen dus heel lief en dromerig, maar met beide benen op de grond. Ik ben eerlijk en zeer direct in wat ik zeg, van nature zeer sentimenteel, daardoor lijd dubbel ik maar tegelijkertijd leef ik intens... Ik hou van wandelingen, het houden van handen, naar de sterren kijken, genieten van zonsondergangen in de zee. Ik vind het vooral leuk om poëzie te lezen. Ik leef verliefd op het leven en alles in het. Er is niets zoals in de ogen kijken en de ziel van mensen zien, ik ben gelukkig en ik verander niets aan me zelf, niet fysiek of mentaal.

Ik zoek een man die het leven niet vreest en het als een dagelijks avontuur ziet, eerlijk en oprecht is en vooral me lief hebt om wie ik ben, mijn gids is en mijn steun wanneer ik dat nodig heb, me dingen leert en ook van me leert, nog gelooft dat er in de wereld één vrouw voor hem is en dat hij in de liefde gelooft omdat het van God komt.


Contacteer Angela met:


Inschrijven

 

 

 

 

Meer mooie kwaliteit foto´s

Hoge kwaliteit fotoalbum van Angela
Fotoalbum-presentatie


Angela

Profielcode 85833

 

In het fotoalbum van de vrouwen en meisjes wordt gebruik gemaakt van vertalingen van de originele aangeleverde teksten in de taal van de dames.

Privacybeleid