AmorSi
Amor-Afhalen

Indien gewenst kunnen wij u afhalen of wegbrengen van en naar de luchthaven of hotel waar u de eerste nacht in Honduras verblijft. Indien mogelijk dan is het natuurlijk leuk als uw vriendin mee kan gaan.

De tarieven hangen af van de af te leggen route i.v.m. de woonplaats van uw vriendin en bestemming van u. Onze thuisbasis betreft het centraal gelegen Siguatepeque.

Afhalen of wegbrengen d.m.v. de routes:

  • Siguatepeque – San Pedro Sula – Siguatepeque: € 283
  • Siguatepeque – Tegucigalpa – Siguatepeque: € 283
  • Siguatepeque – Comayagua – San Pedro Sula – Comayagua – Siguatepeque: € 336
  • Siguatepeque – Comayagua –Tegucigalpa – Comayagua – Siguatepeque: € 320

Deze tarieven gelden bij een ophaal of afhaaltijd vanaf 08:00 t/m 16:00. Heeft een andere bestemming of aankomst/vertrektijd dan kunt u bij ons een prijs-opvraag daarvoor doen middels het formulier onderaan deze página.

Ook kunnen andere reizen binnen Honduras verzorgt worden. Zie Honduras voor een aantal mogelijkheden ideeën. Neem contact met ons op om met uw wensen en wij kunnen dan een aanbieding maken.

Vervoer binnen Honduras

Een aantal plekken in Honduras zijn per bus te bezoeken. Dit is relatief goedkoop maar niet altijd even comfortabel. Sommigen maatschappijen beschikken over moderne bussen anderen gebruiken vaak oude Amerikaanse schoolbussen. Enige kennis van de Spaanse taal is aan te bevelen. Binnen de steden zijn er ook locale bussen maar we bevelen aan om van taxi's gebruik te maken. De prijzen hangen af van welke stad u zich bevindt. Een taxirit in San Pedro Sula en Tegucigalpa kost gemiddeld een 3 tot 5 euro. Op de luchthaven kan vaak het dubbele worden gerekend. In kleinere steden zoals Siguatepeque en Comayagua kunt u voor 2 euro de meeste plekken bereiken. In kleinere dorpen zijn geen taxi's voorhanden. ´s avonds laat kan het moeilijker zijn om een taxi te vinden en de tarieven zijn dan vaak het dubbele.

 

Amor-Afhalen

Afhalen van luchthaven San Pedro Sula (SAP)

Afhalen van luchthaven Tegucigalpa (TGU)

Elders


 

 

Datum en Tijd

 

Opmerkingen

Beschikt u nog niet over een ToegangsNummer meld u dan aan als Amor-Member

Uw ToegangsNr         ToegangsCode


 

Car rental - Honduras