AmorSi
Gang van zaken

Onze service:
 
bullet Amor-Foto-Album Toegang tot het omvangrijke Amor-FotoAlbum op de website met duizenden kwaliteitsfoto's van de mooie meisjes is bij ons geheel gratis. Van de meeste meisjes is een extra set met vaak meer dan 30 grote kwaliteitsfoto's beschikbaar, welke u kunt downloaden om zo een goede indruk te krijgen van haar. Op haar página klik daarvoor op het fotoalbum onderaan de foto's indien aanwezig. Hier kunt ook het eventueel aanwezige filmpje van haar downloaden.
U kunt gebruik maken van functie de Amor-Zoeken als hulp om op deze wijze een selectie te maken in ons bestand van aantrekkelijke vrouwen.

Om van de diensten gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat u zich inschrijft als lid.
U vult daarvoor het eenvoudige formulier in en uw toegangsnummer- en code worden per e-mail naar u opgestuurd middels e-mail.
Amor-Member
 
bullet Amor-Mail Via Amor-Mail kan contact worden onderhouden en kunnen brieven en foto’s worden uitgewisseld. Indien gewenst kunnen we de vertalingen van het Nederlands of Engels naar Spaans en omgekeerd verzorgen. U bent vrij om elke contact-informatie die u wilt bij te voegen in uw bericht.
 
bullet Amor-Gift Met de service Amor-Gift kan een cadeautje bezorgd worden bij het meisje. We gaan persoonlijk op bezoek bij haar voor u. Dit persoonlijke bezoek is erg belangrijk en verhoogt te kans op succes enorm. Ook maken we daar foto's en video's die naderhand naar u worden gestuurd.
Als we om welke reden dan ook niet kunnen bezorgen, kunt u hetzelfde saldo gebruiken om het cadeau naar een ander meisje te sturen, dus met Amor-Gift is het maken van een contact gegarandeerd.
 

Love
 

Hoe werken wij samen met u:

Dit initiatief is opgezet met het doel om mensen bij elkaar te brengen. Wij maken hierbij gebruik van het Internet, computerapparatuur, digitale camera’s, afdrukken van brieven en eventuele foto’s, telefoon etc. etc. Ook is het regelmatig noodzakelijk dat we verre reizen maken om de dames op locatie te bezoeken waar dan weer onder andere gebruik van hotel en vervoer bij komt kijken. Daarnaast is er uiteraard veel tijd nodig voor het maken van de contacten en de meisjes te leren kennen, de eventuele vertalingen, begeleiding van het contact en uitleg aan de dames dat een relatie met een betrouwbaar iemand die haar respecteert en lief hebt werkelijkheid kan worden.

Bij de dames willen wij in principe niets in rekening brengen. Dus lijkt het ons terecht dat u een kleine bijdrage doet om een deel van de kosten te dekken die wij maken om u in contact te brengen met uw droompartner. Amor Si biedt kwaliteit, zekerheid en veiligheid en u komt werkelijk in contact met de dame.

In de volgende video's tonen wij een klein deel van hoe wij werken:

Naar het strand  Ontmoetingen Tour Deel-1

Ontmoetingen Tour Deel-2  Ontmoetingen Tour Deel-3  
Reis naar Honduras

 

 

Hoe lossen wij taalverschillen op:

Als een onderdeel van onze service bieden wij kwaliteitsvertalingen aan die precies weergeven wat u wilde zeggen. Bij een uiteindelijk ontmoeting is gebleken dat het taalverschil eenvoudig te overwinnen is. De aardige meisjes zijn zo open en vriendelijk dat een leuke communicatie altijd mogelijk is. In sommigen gevallen spreekt zij wat Engels en dit kan ook helpen maar is vaak niet eens nodig. Met wat basiswoordjes Spaans komt u al een heel eind.

Er bestaan ook automatische vertaalprogramma's welke u kunt gebruiken maar die geven vaak een slecht resultaat. Een programma is niet in staat om te begrijpen wat de schrijver in het origineel heeft bedoeld. Zo kunnen hele vreemde en ongewilde misverstanden ontstaan. Bovendien dient het origineel perfect en foutloos te zijn geschreven. Een kleine fout in het origineel en het resultaat van de automatische vertaling zal onbegrijpelijk zijn.

Als u gebruikt maakt van onze vertaal-service kunt er op vertrouwen dat de communicatie prima zal verlopen.

We kunnen vertalingen in de volgende talen verzorgen:

 • Nederlands
 • Spaans
 • Engels


Foto's nemen van vrouwen
 

Haar schrijven:

U heeft 2 verschillende mogelijkheden om haar te schrijven:
1. U gebruikt onze doorstuur service van Amor-Mail. Uw bericht (met foto's) wordt zonder vertaling doorgestuurd naar het e-mail adres van de dame. Als de dame geen e-mail heeft dan helpen wij haar om een adres te creëren.
2. U kunt gebruikt maken van onze vertaalservice van Amor-Mail. Uw bericht zal vertaald worden normaal gesproken binnen 24 uur en vervolgens doorgestuurd worden naar de dame (met foto's die u heeft verzonden).
Zij kan antwoorden in haar eigen taal en haar brief kan eventueel ook vertaald worden en naar uw e-mail adres worden gestuurd.

Ook is het een heel goed idee om naast het schrijven een cadeau te sturen met Amor-Gift en zo de aandacht op u te vestigen en snel resultaat te krijgen. Een cadeau sturen is ook heel goed omdat de dames soms weinig of geen Internetervaring hebben. Met "Amor Gift" bezoeken wij haar persoonlijk en maken dan van de gelegenheid gebruik om haar te tonen hoe één en ander werkt.

We hebben contacten met normale, onbedorven en oprechte vrouwen. Dat kunnen we doen omdat we de meeste meisjes op de site persoonlijk kennen. Sommigen beschikkene echter niet over e-mail dus helpen we om dit op te zetten en leggen uit hoe het te gebruiken. In andere gevallen stellen wij de meisjes in de gelegenheid om d.m.v. handgeschreven brieven te communiceren. Deze scannen we in en krijgt u toegestuurd samen met een kwaliteitsvertaling.

Wij verkopen niet alleen adressen en laten u aan uw lot over of het toevallig lukt om ook werkelijk contact te maken. Dat is niet zo eenvoudig als soms elders wordt gesuggereerd. Om werkelijk in contact te komt met deze normale, oprechte en mooie meisjes hebt u iemand nodig in haar land wie het veld in gaat om haar te bezoeken, met haar te praten, foto’s en video’s neemt etc.

Samenvatting van onze unieke manier van werken:

 1. U schrijft zich in voor het lidschap: Amor-member.
   
 2. U schrijft uw favoriete dame(s) d.m.v. Amor-Mail vanuit haar página. In het begin kunnen dat er meerdere zijn om dan later te bekijken met wie u een goed contact krijgt om dit voort te zetten.
  A. U kunt gebruik maken van onze service zonder vertaling.of met vertaling.
  B. Zeer aan te bevelen is om hiernaast ook gebruik te maken van "Amor-Gift" om het eerste contact te maken.

   
 3. A. De dame kan u zelf beantwoorden direct naar uw e-mail adres.
  B. Zij kan kan u beantwoorden d.m.v. onze vertaalservice in haar eigen taal. Wij zullen haar brief vertalen en naar u toesturen.

   
 4. Indien de communicatie vervolgens goed verloopt kunt u plannen om haar persoonlijk te bezoeken. Hiermee kunnen wij ook helpen met onze bezoekservice

Haar adres, telefoonnummer, Skype en WhatsApp:
Nadat u haar heeft geschreven met Amor-Mail kan de dame zelf haar woonadres, telefoonnummer email-adres en eventueel andere informatie aan u geven. Als u eenmaal een contact heeft, kunt u doorgaan het meisje te leren kennen op elke gewenste manier. Dit kan bijvoorbeeld zijn via Skype of WhatsApp.

Meisjes van welke leeftijd kunt u schrijven:
Een deel van de meisjes geven informatie op hun pagina’s over leeftijdsvoorkeur. Sommige vrouwen willen een man leren kennen van dezelfde leeftijd als zijzelf. Voor anderen kan een relatie met een man van 20 jaar ouder of meer perfect zijn.
Als ze geen informatie heeft gegeven over leeftijd in haar profiel dan is leeftijd minder belangrijk voor haar. Voor dat geval
bevelen wij aan om het leeftijdsverschil niet meer dan 20 jaar te laten worden als het een jong meisje betreft. Is zij al wat ouder dan kan het leeftijdsverschil wat groter worden. Dit geldt ook in het geval dat zij al kinderen heeft.

Roken:
De meeste vrouwen in Latijns Amerika roken niet. Indien het meisje geen informatie geeft in haar profiel over roken kunt u aannemen dat ze dat niet doet maar u kunt altijd vragen als het belangrijk voor u is.

 

 

Haar ontmoeten:

U kunt  een reis naar Latijns Amerika boeken om haar persoonlijk te leren kennen. De aanbevolen methode hiervoor is onze tour als beschreven op Amor Ontmoetingen Tour
Afhankelijk van uw wensen is een andere mogelijkheid Amor-Car waar vervoer en begeleiding vanaf de luchthaven verzorgd wordt.
Meer informatie over
Honduras

Zie onze speciale
Amor Ontmoetingen Tour.
 

 

Onze tarieven:

bullet Lidmaatschap Noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de diensten genoemd in deze sectie, 1 maand: € 19
bullet Brief doorsturen zonder vertaling. Amor-Mail: € 1
bullet Vertaling Per página tot 1600 tekens: 8

De tarieven per vertaling gelden voor een tekst met niet meer dan 1600 tekens. Dat is ongeveer 320 woorden. Indien u een langere brief wilt schrijven kan dat d.m.v. meerdere página's te sturen.

Om van de verschillende diensten gebruik te kunnen maken is een Amor-Membership noodzakelijk.
U kunt zich in schrijven op
Amor-Member

U kunt Amor-Member worden door de overmaking van een bijdrage van eigen keuze. Dit bedrag wordt op uw Amor-Saldo bijgeschreven. De bijdrage is een minimum van € 29. Dit is voldoende voor 1 maand membership en uw eerste brief met vertaling aan een dame of 10 "forwards" zonder vertaling. Uiteraard is het mogelijk om een ruimer bedrag naar eigen keuze over te maken voor meer communicatie en voor eventuele vertalingen van haar antwoord.
Als er een dienswt plaatsvindt wordt deze op uw Amor-Saldo afgeschreven. U kunt uw saldo contoleren op:
Amor-Saldo

Alle betalingen zijn altijd 1-malig. Alleen uzelf kunt beslissen om uw lidmaatschap te verlengen of uw Amor-Saldo op te hogen.
U kunt betalen met creditcard, debitcard of bank.

Wij accepteren ook Bitcoin (BTC) en Litecoin (LTC).

Bitcoin Litecoin
 


Foto's van Mooie Vrouwen

Word lid: Amor-Member
Meer informatie

Contact met ons:

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op: pag2@amorsi.com

Telefoon:
  +504 9971 8896