AmorSi
Gang van zaken

Onze service:
 
bullet Amor-Foto-Album Toegang tot het omvangrijke Amor-FotoAlbum op de website met duizenden kwaliteitsfoto's van de mooie meisjes is bij ons geheel gratis. Van de meeste meisjes is een extra set met vaak meer dan 30 grote kwaliteitsfoto's beschikbaar, welke u kunt downloaden om zo een goede indruk te krijgen van haar. Op haar página klik daarvoor op het fotoalbum onderaan de foto's indien aanwezig. Hier kunt ook het eventueel aanwezige filmpje van haar downloaden.
U kunt gebruik maken van functie de Amor-Zoeken als hulp om op deze wijze een selectie te maken in ons bestand van vrouwen.

Om de dames te contacteren is het noodzakelijk dat u zich inschrijft als lid.
U vult daarvoor het formulier in en uw toegangsnummer- en code worden per e-mail naar u opgestuurd middels e-mail.
Amor-Member
 
bullet Amor-Mail Via Amor-Mail kan contact worden onderhouden en kunnen brieven en foto’s worden uitgewisseld. Indien gewenst kunnen we de vertalingen van het Nederlands of Engels naar Spaans en omgekeerd verzorgen. U bent vrij om elke contact-informatie die u wilt bij te voegen in uw bericht.
 
bullet Amor-Gift Met de service Amor-Gift kan een cadeautje bezorgd worden bij het meisje. We gaan persoonlijk op bezoek bij haar voor u. Dit persoonlijke bezoek is erg belangrijk en verhoogt de kans op succes enorm. Ook maken we daar foto's en video's die naderhand naar u worden gestuurd.
Als we om welke reden dan ook niet kunnen bezorgen, kunt u hetzelfde saldo gebruiken om het cadeau naar een ander meisje te sturen, dus met Amor-Gift is het maken van een contact gegarandeerd.
 

Love
 

Hoe werken wij samen met u:

Dit initiatief is opgezet met het doel om mensen bij elkaar te brengen. Regelmatig is het noodzakelijk dat we verre reizen maken om de dames op locatie te bezoeken waar dan weer onder andere gebruik van hotel en vervoer bij komt kijken. Daarnaast is er uiteraard veel tijd nodig voor het maken van de contacten en de meisjes te leren kennen, de eventuele vertalingen, begeleiding van het contact en uitleg aan de dames dat een relatie met een betrouwbaar iemand die haar respecteert en lief hebt werkelijkheid kan worden.

In de volgende video's tonen wij een klein deel van hoe wij werken:

Naar het strand  Ontmoetingen Tour Deel-1

Ontmoetingen Tour Deel-2  Ontmoetingen Tour Deel-3  
Reis naar Honduras

 

 

Hoe lossen wij taalverschillen op:

Als een onderdeel van onze service bieden wij kwaliteitsvertalingen aan die precies weergeven wat u wilde zeggen. Bij een uiteindelijk ontmoeting is gebleken dat het taalverschil eenvoudig te overwinnen is. De meisjes zijn zo open en vriendelijk dat een leuke communicatie altijd mogelijk is. In sommigen gevallen spreekt zij wat Engels en dit kan ook helpen maar is vaak niet eens nodig. Met wat basiswoordjes Spaans komt u al een heel eind.

Er bestaan ook automatische vertaalprogramma's welke u kunt gebruiken.

We kunnen vertalingen in de volgende talen verzorgen:

 • Nederlands
 • Spaans
 • Engels


Foto's nemen van vrouwen
 

Haar schrijven:

U heeft 2 verschillende mogelijkheden om haar te schrijven:
1. U gebruikt onze doorstuur service van Amor-Mail. Uw bericht (met foto's) wordt zonder vertaling doorgestuurd naar het e-mail adres van de dame. Als de dame geen e-mail heeft dan helpen wij haar om een adres te creëren.
2. U kunt gebruik maken van onze vertaalservice van Amor-Mail. Uw bericht zal vertaald worden normaal gesproken binnen 24 uur en vervolgens doorgestuurd worden naar de dame.
Zij kan antwoorden in haar eigen taal en haar brief kan eventueel ook vertaald worden en naar uw e-mail adres worden gestuurd.

Samenvatting van onze unieke manier van werken:

 1. U schrijft zich in voor het lidmaatschap: Amor-member.
   
 2. U schrijft uw favoriete dame(s) d.m.v. Amor-Mail vanuit haar página. In het begin kunnen dat er meerdere zijn om dan later te bekijken met wie u een goed contact krijgt om dit voort te zetten.
  U kunt gebruik maken van onze service zonder vertaling.of met vertaling.
  Zeer aan te bevelen is om hiernaast ook gebruik te maken van "Amor-Gift" om het eerste contact te maken.

   
 3. De dame kan u zelf beantwoorden direct naar uw e-mail adres.
  Zij kan kan u ook beantwoorden d.m.v. onze vertaalservice in haar eigen taal. Wij zullen haar brief vertalen en naar u toesturen.
   
 4. Indien de communicatie vervolgens goed verloopt kunt u plannen om haar persoonlijk te bezoeken. Hiermee kunnen wij ook helpen met onze bezoekservice

Haar adres, telefoonnummer, Skype en WhatsApp:
Nadat u haar heeft geschreven met Amor-Mail kan de dame zelf haar woonadres, telefoonnummer, email-adres en eventueel andere informatie aan u geven. Als u eenmaal een contact heeft, kunt u doorgaan het meisje te leren kennen op elke gewenste manier. Dit kan bijvoorbeeld zijn via Skype of WhatsApp.

Meisjes van welke leeftijd kunt u schrijven:
Een deel van de meisjes geven informatie op hun pagina’s over leeftijdsvoorkeur. Sommige vrouwen willen een man leren kennen van dezelfde leeftijd als zijzelf. Voor anderen kan een relatie met een man van 20 jaar ouder of meer perfect zijn.
Als ze geen informatie heeft gegeven over leeftijd in haar profiel dan bevelen wij aan om het leeftijdsverschil niet meer dan 20 jaar te laten worden als het een jong meisje betreft. Is zij al wat ouder dan kan het leeftijdsverschil soms groter worden. Dit geldt ook in het geval dat zij al kinderen heeft.

Roken:
De meeste vrouwen in Latijns Amerika roken niet. Indien het meisje geen informatie geeft in haar profiel over roken kunt u aannemen dat ze dat niet doet maar u kunt altijd vragen als het belangrijk voor u is.

 

 

Haar ontmoeten:

U kunt  een reis naar Latijns Amerika boeken om haar persoonlijk te leren kennen. De aanbevolen methode hiervoor is onze tour als beschreven op Amor Ontmoetingen Tour
Meer informatie over Honduras

Zie onze speciale
Amor Ontmoetingen Tour.
 

 

Onze tarieven:

bullet Lidmaatschap Noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de diensten, 1 maand: € 19
bullet Brief doorsturen Zonder vertaling. Amor-Mail: € 1
bullet Vertaling Per página tot 1600 tekens: 8

De tarieven per vertaling gelden voor een tekst met niet meer dan 1600 tekens. Dat is ongeveer 320 woorden. Indien u een langere brief wilt schrijven kan dat d.m.v. meerdere página's te sturen.

U kunt Amor-Member worden door de overmaking van een bijdrage van eigen keuze met een mimum van 15 euro. Dit bedrag wordt op uw Amor-Saldo bijgeschreven. Als er een dienst plaatsvindt wordt deze op uw Amor-Saldo afgeschreven. U kunt uw saldo controleren op: Amor-Saldo

Alle betalingen zijn altijd 1-malig. Alleen uzelf kunt beslissen om uw lidmaatschap te verlengen of uw Amor-Saldo op te hogen.
U kunt betalen met PayPal, creditcard, debitcard of bank.

Wij accepteren ook Bitcoin (BTC) en Litecoin (LTC).


Bitcoin Litecoin
 


Foto's van Mooie Vrouwen

Word lid: Amor-Member
Meer informatie

Contact met ons:

Meer informatie: Contact