AmorSi
Achtergrond informatie over vrouwen en meisjes Latinas

Word lid: Amor-Member

Welkom bij Amor Si. Deze titel is gekozen omdat u bij ons wťl uw droompartner zal vinden.

Over de vrouwen:
mooie meisjes
Vele jonge en mooie vrouwen in Latijns Amerika dromen van een relatie met een eerlijke en trouwe man die haar respecteert en lief hebt, iets wat maar heel moeilijk te vinden is in eigen land. Daarom willen vele meisjes vanuit deze regio heel graag een buitenlandse man.

Over het algemeen hebben de landen van Centraal Amerika een warm klimaat. Dit reflecteert in het karakter van de dames. Daarnaast zijn de mooie meisjes over het algemeen zachtaardig, onbedorven, vrolijk, trouw en hardwerkend. Daarnaast zijn de meeste latinas van nature passievol. Vrouwen uit Latijns America staan bekend als de mooiste en meest sexy vrouwen ter wereld. In veel gevallen zijn de meisjes van eenvoudige afkomst wat levensstandaard betreft. Deze mooie meisjes zijn eenvoudig te benaderen voor een doorsnee man uit europa met onze hulp. Kortom, nergens ter wereld heeft u een grotere kans uw ideale partner te vinden als in Latijns Amerika.

Over onze service:
Wij kunnen waar maken wat we beloven en dat is werkelijke contacten verzorgen met lieve en mooie vrouwen.

Onze service is gebaseerd op kwaliteit, eerlijkheid en volledigheid. Voor elk van de kandidates nemen we de tijd. Alle dames in het fotoalbum hebben serieuze bedoelingen en zijn daadwerkelijk beschikbaar voor een relatie. Wij vinden kwaliteit en persoonlijke aandacht belangrijker dan massaliteit. Wel plaatsen wij regelmatig een pagina van weer een nieuw meisje met vele foto's en vaak een filmpje van haar. Daarnaast wordt aangegeven of zij inmiddels al bezet is of verwijderen de pagina van een dame op haar verzoek indien zij inmiddels iemand gevonden heeft.

In veel landen in Latijns Amerika spreekt men Spaans. Alleen in BraziliŽ is dit Portugees. Een deel van de vrouwen spreekt ook Engels. Uiteraard helpen wij indien gewenst om voor vertalingen van brieven en zelfs persoonlijke ontmoetingen te verzorgen.

Dit initiatief is inmiddels alweer vele jaren geleden genomen in de lente van 2002 door onder andere de persoonlijk perfecte ervaringen en de regelmatige verzoeken van geÔnteresseerde jonge vrouwen hier in Honduras om in contact te komen met buitenlandse mannen. Onze thuisbasis is Honduras maar in de jaren hebben wij een goede naam ook in andere landen opgebouwd. Wij kunnen contacten verzorgen met dames in heel Latijns Amerika.

Over samen zijn:
Honduras staat op de lijst van niet-visumplichtige landen en vrouwen uit Honduras kunnen Europa dus redelijk eenvoudig bezoeken zonder visum voor een verblijf van in eerste instantie maximaal 3 maanden.

De regelgeving voor het definitief wonen in BelgiŽ is wat eenvoudiger dan in Nederland. Voor een definitieve verblijfsvergunning in Nederland is het noodzakelijk dat zij eerst een basis van het Nederlands zal leren en er worden eisen gesteld wat betreft een minimum inkomen van het gezin. Er zijn ook Nederlanders die met hun buitenlandse partner eerst een tijd in een andere Europees land zoals BelgiŽ, Duitsland of Spanje gaan wonen waar deze verplichting niet geldt. Vervolgens kan zij dan via het Europees recht legaal weer in Nederland gaan wonen. Dit heet de zogenaamde de BelgiŽ- of Europa-route.

Marcel & Johana
Eťn van de eerste van vele gelukkige stellen die elkaar heeft leren kennen met hulp van Amor Si.

Kurt &  Mery

Vrijgezelle meisjes
 

Noriela & Chris
Eťn van de recente bruiloften.

Word lid: Amor-Member