Vorig Profiel    Volgend Profiel 
Naam: Elena
Geboortedatum: 10 januari 1997
Sterrenbeeld: Steenbok
Leeftijd: 21 jaar
   
Woonplaats: Campeche
Land: Mexico
Taal: Spaans en wat Engels
   
Kinderen: 0
Lengte: 1.65m (5ft 5in)
Gewicht: 73kg (160lb)
Profielcode: 85725mooie meisjes en vrouwen
Ik ben vrijgezel. Momenteel werk ik. Ik hou van reizen en nieuwe mensen ontmoeten ... mijn persoonlijkheid is rustig, maar natuurlijk heb ik mijn karakter als Mexicaanse vrouw, Ik hou van eten, gaan voor een wandeling, koud weer. Een van mijn favoriete hobby's is schilderen en tekenen, luisteren naar muziek of puzzels, evenals reeds genoemde reizen om Mexico te leren kennen was een van de nieuwe doelen. Ik ben vrolijk, ik heb een goed humeur, gezellig en ik hou van dieren (ik heb een kat, zodat het pakket is voorzien van een kat). Ik ben dol op slapen en bewolkte dagen. Ik ben zeer lief en zorgzaam, ik mag graag verwennen, knuffelen en kussen, dus liefde geven net zoals liefde ontvangen, het steunen van mijn partner is zo belangrijk, maar je zult zeggen ... waarom online zoeken? ... omdat naar mijn mening jonge mensen nu andere dingen in het hoofd hebben en het lijkt erop dat het is het enige wat zij te bieden hebben.

Ik ben op zoek naar een man in de eerste plaats een paar jaar ouder dan ik .. daadwerkelijk is het uiterlijk niet zo belangrijk voor mij, ik denk dat het eerste waar ik naar zou kijken iemand is met principes en waarden, maar natuurlijk moet je realistisch zijn, ik ben ook op zoek naar een man die een stabiele situatie wil, net zoals avonturen, intelligent, respectvol en loyaal, dat is het enige denk ik.


Contacteer Elena met:


Inschrijven

 

 

 

 

Elena

Profielcode 85725

 

In het fotoalbum van de vrouwen en meisjes wordt gebruik gemaakt van vertalingen van de originele aangeleverde teksten in de taal van de dames.

Privacybeleid