AmorSi
Persoonlijke ontmoeting in Honduras

Persoonlijke introductie in Honduras

U heeft altijd de vrijheid om op eigen initiatief een dame te ontmoeten waarmee u contact heeft gemaakt op onze site maar we zijn ook graag bereid om u hierbij te helpen.

Onze manier van werken zorgt voor de individuele aandacht en begeleiding om de basis voor een relatie te leggen. Het belangrijkste is de rol van de eigenaresse van het agentschap. Met haar jarenlange ervaring en sociale kwaliteiten die keer op keer hebben getoond de belangrijkste sleutel tot een succesvolle start van een relatie te zijn. Zij heeft het talent om mensen zich prettig en op hun gemak te laten voelen met humor, eerste klas aandacht en charme. Zij kent persoonlijk vrijwel elk meisje op de site in Honduras en zij vertrouwen haar. Dat is zeer belangrijk en doorslaggevend, het vertrouwen.

De meisjes zijn op zoek naar ware liefde en een serieuze relatie. Wij accepteren alleen mannen voor de persoonlijke introductie als ze werkelijk op zoek zijn naar een serieuze relatie en we zijn ervan overtuigd dat met onze service u dat zal vinden.

We plannen niet vooruit om meerdere dames te ontmoeten, uit onze ervaring is gebleken dat de kans op succes veel groter is als u zich concentreert op één vrouw, dit omdat zij en haar familie u veel serieuzer zullen nemen. Mocht de ontmoeting toch niet verlopen zoals gehoopt dan kunnen we u alsnog voorstellen aan een ander dame. Dit kan worden herhaald zolang nodig.


 

De tarieven voor onze persoonlijke begeleiding

1 complete dag persoonlijke ondersteuning: € 325
2 dagen: € 500
3 dagen: € 667
4 dagen: € 825
5 dagen: € 975

Een vertaler is mogelijk voor € 60 extra per dag.
Bij deze tarieven zijn reiskosten, hotel, maaltijden, etc. niet inbegrepen.

Voor het geval dat u meer dagen wenst kunt u contact met ons op voor een aanbieding.

Voor een dienst waarbij alles inbegrepen is zoals reizen, hotels, maaltijden etc. etc. kunt u contact met ons opnemen met uw wensen en wij maken dan een offerte voor u.


 

Op de volgende video's kunt u enkele indrukken zien. Uiteraard kunnen we tijdens uw verblijf nog veel meer plaatsen van Honduras bezoeken.

Ontmoetingen Tour Deel-1 Ontmoetingen Tour Deel-2 Ontmoetingen Tour Deel-3 Reis naar Honduras

Mooi Honduras Honduras Impressies

 

 

Contact met ons

Inschrijven voor de persoonlijke introductie of meer informatie: Contact